Moventes IJsselstein
Sporten

Moventes IJsselstein

Fysiotherapie en sportschool in IJsselstein
Moventes IJsselstein

Sportschool IJsselstein

Wij zijn Moventes Fit Experience, een stoere, nieuwe en persoonlijke sportschool in IJsselstein waar wij samen gaan werken aan jouw persoonlijke doel!

Wil jij de kracht van een fit lichaam ervaren? Join the #fitexperience!

Bij ons ben je aan het juiste adres als je echt wilt werken aan jezelf! Jouw doel is ons doel. Bij ons geen standaard trainingsschema's en inchecken met een ledenpas. Vanaf het moment dat je bij ons naar binnen stapt zal je echt ervaren hoe het voelt om fit te worden en te blijven.

Personal Training

Samen met jou willen wij de uitdaging aan gaan om het allerbeste in jezelf naar boven te halen. We gaan aan de slag in een professionele en persoonlijke omgeving. In jouw persoonlijke fit plan focussen we op voeding, gedrag, mentale fitheid en training. Zo zorg jij er samen met jouw coach voor dat jij sterker, gezonder, knapper en zekerder wordt!

Small Group Training

Wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht! Aan een small group training kunnen daarom maximaal 8 personen deelnemen. Jouw doel is ons doel! Door onze gerichte en persoonlijke small group trainingen te volgen kunnen wij dat gezamenlijke doel bereiken. Afhankelijk van jouw doel kiezen wij welke small group training het beste bij jouw doelstelling past.

Duo Training

Krijg jij extra motivatie als je samen met je vriend, vriendin of partner traint? Kies dan voor duo training! Samen met jullie willen wij de uitdaging aan gaan om het allerbeste in elkaar naar boven te halen. Jullie personal trainer stelt voor beiden een persoonlijk fit plan op waarin we focussen op voeding, gedrag, mentale fitheid en training.

Fysiotherapie IJsselstein

Beweging verrijkt je leven. Het brengt je samen met gelijkgestemden, je komt in de buitenlucht en het bevordert je gezondheid. Maar wat als bewegen pijn doet? Dan helpen de therapeuten van Moventes Fysiotherapie in IJsselstein je graag weer in vorm.

Wij zijn  gestart om de kwaliteit van bewegen naar een hoger plan te tillen. Door de grote diversiteit aan specialisaties binnen ons team is voor elke klacht een behandeling. Iemand zo snel mogelijk van zijn of haar klachten afhelpen, dat is ons doel!

Manuele therapie

Heb jij regelmatig last van rugpijn, schouderpijn, nekpijn of hoofdpijn? Een manueeltherapeut is gespecialiseerd in de bewegingsmogelijkheden van het lichaam en de wervelkolom in bijzonder. De behandeling bestaat uit een combinatie van manuele therapie, stabiliserende en spierkrachtversterkende oefentherapie. De effecten van manuele therapie zijn vaak al snel te merken, je kunt vrijer bewegen en ervaart minder pijn.

Soft Tissue Therapie

Met Soft Tissue Therapie worden blessures en klachten snel aangepakt en kunnen onze cliënten hun dagelijkse bezigheden en sportieve activiteiten snel oppakken.

Met Soft Tissue Therapie ben jij gegarandeerd binnen een paar behandelingen van je klachten af. Mocht het probleem zich niet bevinden in de zachte weefsel, dan schakelen wij ons netwerk van specialisten in om je zo snel mogelijk van jouw klachten af te helpen.

Corona revalidatie

Fysiotherapie is een enorme meerwaarde voor herstellende coronapatiënten, stelt het Radboud UMC. Zij raden aan zo snel als de toestand het toelaat te beginnen met fysiotherapeutische behandelingen.

Moventes heeft behandel protocollen ontwikkeld om van Covid-19 herstellende patiënten te helpen bij hun revalidatie. Wij zijn er op ingericht om deze patienten handvatten te bieden, en goed begeleid terug te laten keren naar het ‘oude leven’.

Sportmassage

Sportmassage voor soepele spieren en sneller herstel

Heb jij stijve of gespannen spieren? Last van spanning in je schouders, nek of rug? Dan kan een sport- en ontspanningsmassage een goede oplossing zijn. Ook kan sport- of ontspanningsmassage je goed helpen bij verschillende spier- en spanningsklachten, als aanvulling op fysiotherapie en bij sportbeoefening. Onze gespecialiseerde masseurs helpen je graag bij het ontspannen, zodat de kans op blessures verkleint en jij pijnvrij kunt (blijven) bewegen.

Dit zijn onze contactgegevens

Openingstijden:
Maandag: 07:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 -12:00
Zondag: 09:00 -12:00

Altijd wat te doen in IJsselstein

kasteeltoren-krokus-casparina-van-t-pad-1.jpg
Lente in IJsselstein
Ook de lente in je bol? Bekijk het overzicht met actieve en smaakvolle uitjes voor het voorjaar.
Lees meer
lr-web-23b1703.jpg
Ontmoet koninklijk IJsselstein
Ontmoet feestend IJsselstein op Koningsdag. Bekijk 8 x tips om te feesten als een echte royal!
Lees meer
nl-ijsshkij-03954kajuit.jpg
Tentoonstelling: De Kajuit en de (kunstzinnige) tijdsgeest van de jaren '80

Lees meer
fulco-s-friday-1.jpg
Fulco's Friday
Een muzikaal feestje in het Fulcotheater, speciaal voor jongeren.
Lees meer
header-nb-lente.jpg
Erop uit met kids
Kom je spelen, speuren, shoppen, sporten en smullen in IJsselstein?
Lees meer
vlag-oude-nicolaaskerk-bernard-brosi--1.jpg
Koningsdag
Koningsdag in IJsselstein een groots koninklijk feest vóór IJsselsteiners en dóór IJsselsteiners.
Lees meer
beklimming-basiliek-ria-hooijen-bos-.jpg
Kinderrondleiding met gids
Wandel mee door de geschiedenis van IJsselstein en beleef spannende verhalen.
Lees meer
dodenherdenking3.jpg
Dodenherdenking
IJsselstein herdenkt slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog, oorlogssituaties en vredesmissies.
Lees meer
windotter-low-res-1.jpg
Nationale Molendag
Maak kennis met De Windotter en restanten van vroegere molens in IJsselstein en omgeving.
Lees meer
IJsselsteinloop kids foto bernard brosi
IJsselsteinloop
De PodoXpert IJsselsteinloop vindt dit jaar voor de 41e keer plaats.
Lees meer
Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein