melanie.jpg
Nieuws

We Want Christmas Show

Melanie Reindertsen, bekend van SBS6-muziekchallenge “We want more” staat op 27 en 28 november met haar medekandidaten in Fulcotheater met de ‘We Want Christmas Show’. In creatieve samenwerking met Fulcotheater is een manier gevonden om binnen de geldende coronamaatregelen zo veel mogelijk mensen van deze voorstelling te laten genieten.

IJsselsteinse Melanie nam het initiatief voor wat een prachtige muzikale kerstshow gaat worden: “Uiteraard wilden we groots uitpakken, maar door de coronamaatregelen zijn we beperkt tot 30 personen per zaal. In samenwerking met het Fulcotheater zijn we op zoek gegaan naar een oplossing, want wij willen ons repertoire graag breder delen.”

Anastasia van der Lugt, bestuurder bij het Fulcotheater, was natuurlijk bereid om mee te denken. “Het Fulcotheater is hét muzikale podium van IJsselstein en omgeving en met onze diverse ruimtes en technische faciliteiten konden we aan alle wensen voldoen om zo veel mogelijk mensen van de voorstelling te laten genieten.” 

Twee zalen, twee groepen
“De oplossing ligt in de verdeling van de artiesten over twee zalen. De bezoekers worden ook verdeeld, in twee groepen van 30. De ene groep begint in de theaterzaal en gaat na een uur naar de Overtoomzaal en vice versa. Dit geeft 60 bezoekers per voorstelling de gelegenheid om te komen, terwijl iedereen álle artiesten kan zien. We bieden de voorstelling aan op vrijdagavond, zaterdagmiddag én zaterdagavond.”

Meer informatie over de We Want Christmas show is te vinden op www.fulcotheater.nl

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein